Facebook    Twitter
Your Choice Catering Dronten Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Koperweg 97
8251 KA Dronten
tel. 0321 - 744018

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Entertainment

Swingende Champagnière

 


Your Choice Catering Dronten - Entertainment

Wat is een feest zonder entertainment? Vaak maakt dat een feest een tikje leuker, spannender, grappiger en bijzonderder. Denk maar eens aan blije kindergezichten voor een poppenkast. Een band die favoriete nummers van het bruidspaar speelt. Een potje ganzenborden tijdens een oud-Hollands feestje. Of een hilarische quiz voor de jarige job compleet met hoogtepunten uit zijn of haar leven. Your Choice Catering Dronten helpt u desgewenst met het juiste entertainment voor uw feest!

Elk feest wordt een bijzonder feest

Wij kunnen veel voor u betekenen. Your Choice Catering Dronten kent de adressen als het om entertainment gaat. Voor elk evenement, festiviteit, jubileum of (bedrijfs)feest valt er wel iets te regelen. Soms heel klein, soms heel groot. Wij regelen dat met veel plezier voor u. Wij vinden het namelijk heel gewoon dat uw feest een bijzonder feest moet worden, waarbij al uw wensen voorop staan. En mocht u ook nog extra materiaal nodig hebben, zoals sfeerverlichting of partytenten, dan staan wij uiteraard ook voor u klaar.

Uw wensen staan voorop

Heeft u zelf een mooi idee of suggestie? Wij houden natuurlijk altijd rekening met uw wensen, het is immers uw feest! Samen maken we een mooi draaiboek waarbij echt alle aspecten meegenomen worden, zodat er niets over het hoofd gezien kan worden. Zo wordt het ook echt voor iedereen, dus voor u én uw gasten, een onvergetelijk feest. En dat is uiteraard wat u wilt!

Contact

Neem contact met ons op om als u er meer over wilt weten, er is zoveel mogelijk dat we het hier onmogelijk allemaal kunnen opnoemen. Ons gratis telefoonnummer is 0800 4890 890 of vul het contactformulier in.