Facebook    Twitter
Your Choice Catering Dronten Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Koperweg 97
8251 KA Dronten
tel. 0321 - 744018

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Wijnproeverijen

wijn en spijs avond

 


Your Choice Catering Dronten - wijnproeverij

Your Choice Catering Dronten biedt tijdens uw feest of evenement ook wijnproeverijen aan. Op deze manier kunt u kennis maken met tal van bijzondere wijnen en krijgt u er een enthousiaste uitleg bij van een ervaren sommelier.

Leerzaam en gezellig

Een wijnproeverij kan al vanaf 500 euro gerealiseerd worden. De grootte van de groep bepaalt u dan zelf. Om u een idee te geven: de kosten per persoon zijn 20 euro, exclusief de kosten voor de sommelier. Zo is het bijvoorbeeld een heel leuk idee om een Bourgondisch buffet te organiseren met kaas- en wijnproeverij. Hoe u het ook hebben wilt, een wijnproeverij is altijd handig, leerzaam en gezellig.

Spijzen assortiment

Natuurlijk zult u vaak wijn drinken in combinatie van een gerecht of een (borrel)hapje. Your Choice Catering Dronten heeft alvast een drietal arrangementen voor u uitgezocht, zodat u ook zelf kunt proeven welke wijn bij welk gerecht of smaak goed tot zijn recht komt.

Spijzen Standaard Spijzen Extra Spijzen Luxe

Genieten van heerlijke wijnen

Onze sommeliers zijn net wandelende wijnencyclopedieën, met het verschil dat zij nooit saai en eentonig zijn. Sterker nog, ze zijn zeer enthousiast en kunnen gedreven vertellen over de wijnen die u zult gaan proeven tijdens de wijnproeverij. U zult genieten van hun verhalen en daardoor de wijnen nog meer leren waarderen. Ze nemen u mee op een ontdekkingstocht door middel van een tiental wijnen uit de hele wereld. U zult niet weten wat u proeft!

Contact

Neem contact met ons op voor meer informatie voor een wijnproeverij op uw feest of bel ons op ons gratis nummer: 08800 4890 890. Uiteraard kunt u ook ons contactformulier invullen.