Facebook    Twitter
Your Choice Catering Dronten Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Koperweg 97
8251 KA Dronten
tel. 0321 - 744018

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


beautifull blackPrivate dinners

 


Your Choice Catering Dronten - private dinner

Genieten, dat is het woord wat als eerste bij ons opkomt als we het hebben over een private dinner. Genieten van het heerlijke eten, van de bijzondere gerechten, van het feit dat je eens heerlijk verwend wordt, van de exclusiviteit van een private dinnner, van het gezelschap en van de bijzondere verhalen van de kok die de gerechten klaarmaakt. Your Choice Catering Dronten ziet graag dat men geniet, dan is onze missie geslaagd!

Op en top verwennerij

Maar wat is dat nu precies, zo'n private dinner? Een private dinner van Your Choice Catering Dronten is een klein en intiem diner waarbij een kok in uw eigen keuken of in een keuken op locatie de heerlijkste gerechten voor u en uw gasten klaarmaakt. Het is op en top verwennerij. U proeft de verrukkelijke gerechten, u krijgt er een vermakelijke en leerzame uitleg bij van de kok en u hoeft zich geen zorgen te maken over de afwas of de rommel.

Exclusiviteit

Het gaat vaak om een wat kleiner gezelschap, Your Choice Catering Dronten gaat uit van een gezelschap vanaf acht personen of vanaf een bedrag van 500 euro. Voor die prijs kookt een ervaren kok exclusief voor u en uw gasten. Het is ten minste een driegangenmenu, maar uiteraard kan dat ook uitgebreid worden. De menu-impressie hieronder geeft een goed beeld van wat er bijvoorbeeld mogelijk is.

Menu inpressie        

Wijn

Een goede wijn maakt uw private dinner natuurlijk helemaal af. Your Choice Catering Dronten kan u uitstekend daarbij adviseren. Wij hebben een mooie en uitgebreide wijnkaart. Bij elk gerecht kunnen wij de perfecte wijn aan u voorleggen. Wilt u uw eigen speciale wijn schenken, dan is dat uiteraard ook prima. Natuurlijk rekenen wij daar geen kurkengeld voor.

Make a Wish Nederland Wens Diner

Sinds 2013 is Your Choice Catering de huiscateraar van de stichting Make a Wish. Naast een heleboel leuke initiatieven die wij gezamenlijk bedenken voor de wensen van de kinderen, steunen we deze stichting financieel door van de opbrengst van elk private dinner 15% te doneren.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte 0800 4890 890 of vul het contactformulier in.